panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Bliv mere effektiv med et whiteboard

| 0 comments

Driver du virksomhed eller står du i spidsen for et projekt eller flere projekter, så vil du opleve at det kan være svært at holde et overblik over hvor alle dine medarbejdere befinder sig eller hvilke opgaver, som kræver mest fokus. Ved at have et eller flere whiteboards på sit kontor, får du et redskab, som kan hjælpe dig med at holde styr over alle processerne. Du kan bruge et whiteboard til mange ting. Først og fremmest er det oplagt at bruge whiteboardet til at danne sig et overblik og til at skrive på i forskellige sammenhænge. Whiteboardet er ofte fast inventar i mødelokaler og konferencerum landet over, fordi det er nemt for dine deltager at følge med i dagens agenda. Samtidigt kan du hurtigt komme fra punkt til punkt og præsentere nyt indhold på whiteboardet, da det eneste det kræver er et hurtigt strøg og så er teksten væk og du kan skrive en ny. Husk at bruge tuscher, som er godkendt til formålet, ellers risikere du at ødelægge whiteboardet.

Et whiteboard er meget mere end bare en tavle til at skrive på, du kan eksempelvis bruge whiteboardet som en opslagstavle, da overfladen er magnetisk og du kan derfor ophænge skitser, oversigter, billeder eller noget helt fjerde, ved hjælp af magneter direkte på whiteboardet. Du kan også bruge et whiteboard som baggrund til en fremvisning ved hjælp af projekter. Den statisk hvide baggrund sikrer dig et klart og stabilt billede, uanset om du viser en præsentation, en film eller er i luften med en video konference med dine kollegaer et andet sted i verden. Det er også muligt at ophænge et fjernsyn på whiteboardet.

Variationer af whiteboards

Du kan få whiteboards i mange forskellige størrelser og former, ligesom du kan få whiteboards med hjul på, så du hurtigt kan tage dine noter eller materiale med fra rum til rum. Det er også muligt at få whiteboards som kan udvides eller forskydes, så du har ekstra skriveplads eller plads til noter Dette er ekstra smart, så du ikke behøver at slette det foregående, men istedet kan tilføje mere information. Alternativt er de fleste whiteboards lavet, så de kan vendes og anvendes på begge sider. Du kan også whiteboards som absorberer lyden i rummet og dette kan specielt være en fordel, i klasseværelser, mødelokaler og andre arbejdsområder, hvor taleforståelighed er meget vigtigt.

Du kan også få whiteboards som er så store at de fylder en hel væg og på denne måde skaber et meget dynamisk og kreativt arbejdsmiljø og de sammenhængende whiteboards er eksempelvis særligt brugbare i aulaer, foredragshaller eller forelæsningssaler på universiteter, hvor der typisk gøres i store skrivelser og flere forskellige grafiske elementer som indgår på samme tid. Det er intet problem for whiteboards af denne størrelse at bibeholde overblikket for tilhørende.

Du kan finde et stort udvalg af whiteboards og tilbehør via dette link, https://justmore.dk/whiteboardtavler.

Skriv et svar

Required fields are marked *.