panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Sådan finder du din drømme erhvervsejendom, der er til salg

| 0 comments

Erhvervslokaler (foto: nyboligerhverv.dk)

Erhvervslokaler er en vigtig del af virksomheden (foto: nyboligerhverv.dk)

Går du og leder du efter en ny erhvervsejendom, der matcher dine behov og præferencer, men endnu ikke har fundet det rigtige? Bare rolig, der er stadig råd forude. Uanset om det er til privat- eller erhvervsbrug, er det vigtigt at finde den helt rigtig ejendom, der passer til dig og din virksomhed. Hvis man leder det rigtige sted, med det rigtige budget, kan Danmark være en guldmine, når det kommer til ledige ejendomme til salg.  Uanset om du er førstegangskøber eller en ihærdig ejendomsinvestor er der nogle ting, der er værd at gennemtænke når man køber en ejendom.

 

Overvejelser, der er værd at gøre sig om din erhvervsejendom

Til at starte med er det en god idé at gøre sig nogen overvejelser om den ejendom, man ønsker. Hvilken type er du ude efter? En hus, lejlighed eller åbent kontorlandskab? Derefter er størrelsen – antal kvadratmeter – en vigtigt ting at tage stilling til. Dette har også ofte en indvirkning på prisen og dermed også på dit budget. Derudover kan du overveje om du har nogen krav til parkeringsmuligheder og hvor mange penge, du har lyst og råd til at smide efter renovering og istandsættelse. Derudover er det vigtigt at overveje beliggenheden. Den er nemlig – modsat selve ejendommen – ikke til at lave om. Især, hvis den ejendom, du ønsker, er tiltænkt til erhverv, kan det være vigtigt, at du og din virksomhed er beliggende et sted, hvor dine kunder vil og kan komme til, samtidig med at det er muligt for dine medarbejder at komme frem til arbejde. Derfor kan muligheden for offentlig transport være god at overveje.

 

Danmark er en guldminde

Dog betyder en god beliggenhed ofte, at kvaliteten på ejendommen er mindre eller svingende, så vel som dyre. Slutteligt, kan det være værd at overveje hvilken kommune du har lyst til at bo eller drive erhverv i. I de forskellige kommuner  er der forskel på skatteregler og transportmuligheder, men også forskel på hvordan de tager imod og hjælper nye og gamle virksomheder og iværksættere. Hvis der er gode muligheder for at drive virksomhed, er det lokale erhvervsnetværk som regel også stort. Det er altså godt at have gjort sig nogen overvejelser om både ønsker, beliggenhed og bolig inden du skal købe ejendom. Derved har du større mulighed og chance for at finde det, der passer netop til dig i første omgang og finde en langvarig løsning.

 

Se de mange ejendomme til salg på nyboligerhverv.dk

 

Læs også:

Der hører overvejelser til før valget af lokale til leje

Få rådgivning til valg af Erhvervslejemål i København

Skriv et svar

Required fields are marked *.