panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Kig mod forstæderne efter kontorlokaler København

| 0 comments

De rette lokaler venter (foto nyboligerhverv.dk)

De rette lokaler venter (foto nyboligerhverv.dk)

Kigger din virksomhed efter nye lokaler i København, men er det svært at finde de perfekte omgivelser til en rimelig pris, kan du med fordel vende blikket mod de storkøbenhavnske forstæder, hvor der nærmest er en overflod af ledige erhvervslokaler. Forstæder som Taastrup, Hvidovre og Brøndby er fyldt med rummelige kontorlokaler, som bare venter på at blive udnyttet.

 

Tænk på gode transportmuligheder, når du vælger nye omgivelser

Vælger du at flytte kontor fra det centrale København til en forstad, kan du spare mange penge i husleje, og du kan ofte også få flere kvadratmeter at gøre godt med. Til gengæld kan transporttiden til kontorlokaler i nogle dele af forstæderne være utrolig lang, hvilket kan være til gene for medarbejdere, der bruger offentlig transport. Det er derfor vigtigt at vælge kontorbygninger med en placering tæt på en S-tog-station eller god adgang til buslinjer med høj frekvens. Vælger man et kontor, der er billigere for virksomheden, men som på grund af en udkantsplacering forlænger de fleste medarbejderes arbejdstid med en time om dagen, kan det skabe utilfredshed.

 

Nye lokaler giver ny inspiration

Dette er helt forståeligt, da medarbejderen ikke kan undgå at sammenligne de to versioner af arbejdspladsen, han eller hun har kendt. Hvis der fra den ene dag til den anden pludselig skal bruges en time mere på arbejde i form af transport uden ekstra løn, vil medarbejderen naturligvis ikke kunne undgå at finde de omgivelser dårligere, end da den stod på centrale kontorlokaler i København. Er det svært at finde de rette lokaler tæt på muligheder for offentlig transport, kan det være en mulighed at foreslå en ordning med kortere arbejdstid for medarbejdere med lang transporttid, som så til gengæld kan lave dele af arbejdet på turen til og fra arbejde. Dette er selvfølgelig ikke muligt for alle virksomheder, men det kan være værd at overveje.

 

Se et udvalg af kontorlokaler København på Nyboligerhverv.dk

 

Læs også:

Sørg for at få den bedste hjælp, med erhvervsmægler København

Lokaler til leje København er det bedste sted at starte

Skriv et svar

Required fields are marked *.