panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Gode erhvervslejemål har høj værdi

| 0 comments

Et erhvervslejemål er sjældent for godt til at være sandt (foto nyboligerhverv.dk)

Et erhvervslejemål er sjældent for godt til at være sandt (foto nyboligerhverv.dk)

Hvis man gerne vil drive en velfungerende virksomhed, så skal man ikke underkende betydningen af at have nogle kontorlokaler, der skaber nogle gode rammer omkring de ansatte. Nye undersøgelser har vist, at de fysiske omgivelser har en stor betydning for et menneskes workflow og generelle trivsel på arbejdet. Enhver virksomhedsleder bør altså tage dette i betragtning og om nødvendigt kigge efter et nyt erhvervslejemål, hvis de nuværende kontorer ikke lever op til de nødvendige krav.

Prioriter beliggenheden for et nyt erhvervslejemål

Mange virksomheder har haft fornøjelsen af at opleve de fordele, der kan komme ud af at finde et erhvervslejemål med den rigtige beliggenhed. For en mindre virksomhed kunne det for eksempel være i et kontorfællesskab, hvor der sidder mange andre ligesindede med nogle af de samme udfordringer og arbejdsopgaver som én selv. I stedet for at se dem som konkurrenter kan man faktisk få noget positivt ud af at udveksle erfaringer og kontakter. Det kan også være, at man kan supplere hinanden på forskellige punkter.

For en større virksomhed er der en høj grad af profilering forbundet med at finde et erhvervslejemål, der ligger et iøjenfaldende og eftertragtet sted. Man kan bruge en flot bygning som en reklamesøjle, der kan ses langt væk, og desuden kan man udnytte positionen i forhold til offentlig transport og andre store virksomheder. Man skal ikke underkende værdien af at sidde i et erhvervslejemål, som profilerer virksomheden på en god måde!

Find jeres næste erhvervslejemål

Men hvordan kan man så finde et erhvervslejemål, som passer til virksomhedens størrelse, dens ønsker og dens behov? Svaret skal findes hos en erhvervsejendomsmægler. Ligesom man ikke kan finde det rigtige hus uden en ejendomsmægler, så kan man heller ikke finde gode erhvervslejemål uden at samarbejde med en mægler, der har de rigtige kontakter og den rigtige erfaring på området.

Skriv et svar

Required fields are marked *.