panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Find den helt rigtige restaurant til salg

| 0 comments

Din restaurant? (foto nybolig-erhverv.dk)

Din restaurant? (foto nybolig-erhverv.dk)

Har du en drøm og en masterchef i maven, eller har du allerede mange års erfaring inden for kokkefaget? Så kan du måske gå med seriøse overvejelser omkring at åbne dit eget sted og blive din egen chef med alt, hvad det indebærer. I første omgang er det vigtigt, at du tænker dig om, før du udviser interesse i en eksisterende restaurant til salg.

 

Før stilen videre eller find en restaurant til salg og lav konceptet om

Når du kigger på en salgsklar restaurant, er det meget vigtigt at finde ud af, hvorfor den nuværende ejer ønsker at sælge. Er der tale om en ældre mand, der sælger sit profitable livsværk, eller er den eksisterende stil en dårlig forretningsmodel? Uanset sælgers motiver, er det essentielt at undersøge lokalområdet. Er der lige åbnet en konkurrent rundt om hjørnet, der gør det svært at tiltrække kunder, kan det blive en hård kamp at skabe et solidt overskud. Det er også værd at overveje, om der i virkeligheden er efterspørgsel til den gastronomiske stil, du vil føre.

 

Tag springet og bliv selvstændig

Hvis den restaurant til salg, du kigger på, er baseret på en slags mad, der måske kan være svær at sælge til nabolaget, er det værd at overveje, om man skal ændre konceptet. Når man bygger et pizzeria om til en fransk gourmetrestaurant, kan det dog medføre ekstra omkostninger, da en pizzaovn og frituregryde måske ikke er det bedste udstyr til at tilberede foie gras og coq au vin. Derfor skal det eksisterende køkkenudstyr i den restaurant til salg, du leder efter, gerne være kompatibelt med den type mad, du ønsker at lave. Er dette umuligt, skal du i så fald sikre dig, at der er luft i budgettet til at lave fundamentale ændringer i køkkenets opsætning.

 

Få flere gode råd til at finde den rigtige restaurant til salg på nyboligerhverv.dk

 

Erhvervsejendomme til salg skal ikke gå næsen forbi

Erhvervs ejendomsmæglere har specifik og brugbar viden

 

Skriv et svar

Required fields are marked *.