panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Få hjælp til at finde den rigtige restaurant til salg

| 0 comments

Din restaurant? (foto nybolig-erhverv.dk)

Din restaurant? (foto: nybolig-erhverv.dk)

En restaurant er et fantastisk sted, hvor både besøgende, ansatte og ejeren skal føle sig tilpas. For at skabe den rigtige stemning er det vigtigt at finde det helt rigtige sted til sin restaurant, uanset om man vil åbne en sydlandsk taverne, et pizzeria eller en sushirestaurant. For at finde den rigtige restaurant til salg skal man have øjne og ører åbne, så man får overvejet det hele.

 

Tænk dig grundigt om, før du vælger en restaurant til salg

Før du kigger på en restaurant til salg, skal du først overveje, om den har den rette placering. Ligger din nye italienske restaurant i et industriområde, er det ikke sikkert, at folk ligefrem får mere appetit af at være i nabolaget, inden de besøger din restaurant. Find gerne en restaurant til salg i et område, der passer til din forestilling om din kunde. Vil du have en formel stemning med klassisk stil og et dyrt vinkort, skal din nye restaurant helst ligge et sted, hvor denne typer kunder kommer.

 

Spørg din ejendomsmægler om hvorfor ejeren satte sin restaurant til salg

Inden du ser nærmere på en restaurant til salg, der ellers virker helt perfekt til dig, er det en rigtig god idé at spørge en ejendomsmægler om, hvorfor den tidligere ejer overhovedet vil af med stedet. Der er gode chancer for, at lige netop denne restaurant sælges, fordi ejeren ikke kunne drive en restaurant ordentlig på denne placering, men der kan også være andre ting, der har haft indflydelse. Måske har restauranten til salg haft et forkert tema til den kundekreds, der befinder sig i området, hvor restauranten ligger. Tænker du dig om, har du langt bedre chancer for at åbne dit eget sted med succes, når du finder en god restaurant til salg.

 

Find en restaurant til salg på herfra

 

Få mere inspiration;

Erhvervsmægler hjælper dig på boligmarkedet

Derfor kan det være svært at finde gode erhvervslejemål København

Skriv et svar

Required fields are marked *.