panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Erhvervslejemål: Find en god placering til det nye kontor

| 0 comments

Lej jer frem til det bedste kontor (foto nyboligerhverv.dk)

Lej jer frem til det bedste kontor (foto nyboligerhverv.dk)

Er jeres virksomhed efterhånden blevet så stor, at I skal til at flytte fra det lille kontorlokale, I indtil videre har lejet, og til et langt støre lejemål? Så er der en række ting, I skal tænke over. Her får I lidt inspiration og ideer.

Find det rigtige erhvervslejemål, der passer til virksomhedens behov

Først og fremmest er det vigtigt, at I sætter jer sammen i formaet og finder ud af, hvad det egentligt er, I har brug for i det nye lejemål. Måske trænger I simpelthen bare til mere plads. Måske er pladsen i det gamle lejemål efterhånden blevet for trang, fordi I har ansat flere medarbejdere i og med, at jeres virksomhed har fået langt flere ordre. Og med flere medarbejdere kommer der også et behov for mere plads til skriveborde, kontorstole, computere og reoler og alt det andet, der følger med. På samme måde kan det også være, at I efterhånden er nødt til at få et rigtigt køkken – ja måske endda en kantine, der kan servicere de mange medarbejdere, i forhold til det lille te køkken I indtil videre har klaret jer ganske udmærket med, da I var færre.

Udover pladsen er det yderst vigtigt, at I selvfølgelig tænker over placeringen. Hvor skal jeres kontor ligge? Hvad er mest praktisk for jeres kunder, hvis I har mange af dem, der kommer og besøger jer. Eller hvad er mest praktisk for jeres medarbejdere – hvor har de relativt kort på job osv. Desuden skal lejemålet gerne passe til, hvad I har råd til, og det skal være i god stand. Masser af god lys fra vinduerne er også et klart plus, så I har et godt arbejdsklima. På samme måder skal vinduerne gerne være tætte, så ingen får træk.

Find erhvervslejemål her: www.nyboligerhverv.dk

Skriv et svar

Required fields are marked *.