panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Erhvervs ejendomsmæglere har specifik og brugbar viden

| 0 comments

En god erhvervsejendomsmægler gør det let at finde de rette lokaler (foto nyboligerhverv.dk)

En god erhvervsejendomsmægler gør det let at finde de rette lokaler (foto nyboligerhverv.dk)

Vi skal alle have tag over hovedet, både når vi er hjemme, og når vi er på arbejde. Ejendomsmæglerne ligger inde med nyttig og brugbar viden, som vi er afhængige af, hvis vi skal have økonomisk overblik eller skal skifte adresse.

Skal du flytte lokaler, kan ejendomsmæglerne ofte komme med gode råd og anbefalinger, da disse ofte har stor erfaring og kan træffe valg på baggrund af empiriske data og registrer. Sæt din mægler grundigt ind i din økonomiske situation og dine øvrige behov. Hvilke krav er der til infrastruktur, kvadratmeter, husleje og landsdel. Dygtige erhvervsmæglere vil ofte kunne komme med gode råd for din virksomhed, da de har stor erfaring.

Skal du overdrage din virksomhed til en anden, fusionere, optage lån eller lave årsopgørelser, så kan det være nyttigt eller nødvendigt med en ejendomsvurdering, og denne kan kun tages af en mægler og på baggrund af erfaring. Der findes intet facit, men kun en lang række af vurderinger, der skal tages af fagfolk med ekspertise.

Erhvervs ejendomsmæglere skal vælges med omhu

Tag kontakt til flere mæglere, hvis du er på udkig efter en ny. Det er vigtigt, at du finder en mægler, du føler tillid til, da denne skal sættes ind i mange private og oftest fortrolige forhold. Indhent gerne flere tilbud, og mærk altid efter indvendigt, om du føler ekspertisen er i orden og servicen i top. Der er masser af konkurrence i branchen. Det kan være ganske smart at fortsætte med samme mægler, da dette vil give bedre grobund for præcise vurderinger i fremtiden, da mægleren får et grundigere kendskab til virksomheden gennem årene.

Læs mere om erhvervs ejendomsmæglere her: http://www.nyboligerhverv.dk/omos/kontakt/

Skriv et svar

Required fields are marked *.