panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Er du på udkig efter en udlejningsejendom? Så læs med her

| 0 comments

Lej den perfekte ejendom (foto nyboligerhverv.dk)

Lej den perfekte ejendom (foto nyboligerhverv.dk)

Går du netop i denne tid og er på udkig efter en udlejningsejendom? Ja, så er du faktisk heldig. For lige i øjeblikket er prisen på en udlejningsejendom faktisk ikke specielt dyr. Vi har ”heldigvis” (lige i dette tilfælde er det heldigvis – i andre tilfælde er det ikke) haft en finanskrise, der har slået priserne af boligmarkedet gevaldigt ned. Det er en af de få positive ting, der har været ved finanskrisen. Priserne var pustet så meget op inden finanskrisen, at det kunne være svært at få råd til både at købe eller at leje en ejendom. Det er vendt – men priserne er også på vej op igen. Det skal du være opmærksom på.

Slå til nu, hvis du finder en udlejningsejendom

Priserne er som sagt ikke så høje, som de var inden finanskrisen, men boligmarkedet er ved at komme sig en smule oven på den ellers lange, lange krise. Derfor er det også med at slå til nu, hvis du falder over en udlejningsejendom, der har en god pris. Det er nemlig ikke sikkert, at du om en, to, tre, fire eller fem måneder kan få den samme ejendom til samme fordelagtige pris. Om en måned kan den være steget fem procent, om to måneder ti procent og så videre. Derfor handler det om at være hurtig!

Find en udlejningsejendom allerede nu

Hvis du er hurtig på aftrækkeren, kan du finde en udlejningsejendom allerede nu. Eller du kan i hvert falde finde en online, som du så kan komme ud og se virkeligheden. Søg rundt på forskellige ejendomsmægleres hjemmesider, så kan du hurtigt få sat nogle aftaler i stand. Du kan også smide en Facebook-opdatering ud, hvor du forklarer, at du mangler en ejendom. Måske det giver pote.

Klik her for at finde en udlejningsejendom

 

Læs meget mere om ejendomme:

Boligudlejningsejendomme fås til alle slags virksomheder

Praktiske erhvervsejendomme

Skriv et svar

Required fields are marked *.