panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Butik til leje: Står du og mangler et sted?

| 0 comments

Gør drømmen til virkelighed og åben din egen butik! (foto nyboligerhverv.dk)

Gør drømmen til virkelighed og åben din egen butik! (foto nyboligerhverv.dk)

Måske er du en af dem, der faktisk har en drøm om at starte dit eget sted. Din egen fysiske butik, hvor du kan sælge de smykker, du måske sidder og laver derhjemme i sit eget navn?

Måske er det bare at springe ud i det. Måske har du efterhånden prøvet at sælge smykkerne lidt på internettet på Trendsales eller et af de andre steder, som tillader at man sælger sine egne ting igennem dem på nettet. Det kan også være, at du har prøvet kræfter med at have en internetbutik i noget tid, som egentligt går meget godt.

Men nu er du måske klar til at kaste dig ud i noget nyt og vil åbne en hel ny butik i midtbyen?

Her får du lidt ideer og råd til, hvordan du kaster dig ud i sådan et nyt projekt.

Start med at leje en butik, så du ikke har for mange udgifter

Først og fremmest skal du selvfølgelig overveje, hvor stort et sted, det skal være. Hvor meget plads har du egentligt brug for? For jo større stedet er, jo dyrere er det måske også. Beliggenheden er også vigtig. Hvor går din målgruppe hen, når de skal shoppe? Skal det være i indre by, eller kan du nøjes med at placere dig lidt uden for? Placeringen har nemlig også en stor betydning for prisen.

Et godt råd er at starte med at lege nogle butikslokaler, så du ikke poster for mange penge i projektet til at starte med. Lej en butik, der ligger der, hvor du gerne vil have det. Og indret den så i din personlige stil, så det passer sammen med det, du nu engang vil sælge.

Find en butik til leje her: http://www.nyboligerhverv.dk/ydelser/leje/butikslokaler/

Skriv et svar

Required fields are marked *.